Lees aub even de uitleg onderaan deze pagina voor het mooiste resultaat!

360° Foto('s) bekijken:

LET OP: Via een mobiele of Wifi verbinding kan het even duren om de hele foto te downloaden, heb geduld!

Op deze pagina staan één of meerdere 360° foto's van een evenement. Als er rode bolletjes ONDER de foto of rode pijlen links en rechts van de foto staan, kun je die gebruiken om uit verschillende 360° foto's kiezen. Na korte tijd gaat de foto automatisch draaien. Zoomen kun je met de schuifregelaar of door te pinchen (2 vingers) als je een aanraakscherm hebt.

Soms is het nodig een beetje te duwen en te trekken aan de foto om alles op de juiste plek te krijgen... Wanneer deze symbolen NIET verschijnen, wil het nog wel eens helpen om de pagina nogmaals te laden d.m.v. een reload.

PC & Laptop:

Het automatische draaien kun je aan- en uitschakelen met het symbool links in de navigatiebalk. Binnen een 360° foto sleep met je muisaanwijzer de foto naar het punt wat je wilt bekijken. Je kunt ook nog overschakelen naar volledig scherm weergave m.b.v. het [wpfa5s icon="expand" size="1x] symbool rechtsonder. That's All!

Tablet & Smartphone:

Het automatische draaien kun je aan- en uitschakelen met het symbool links in de navigatiebalk. In de rechter-onderhoek verschijnen bij geschikte devices 2 extra symbolen: De eerste is het cardbox symbool om de foto met VR bril te bekijken, het 2de symbool schakelt over naar de gyroscopische vertoning: Het beeld beweegt mee met je device. Het derde symbool voor volledig scherm heeft op een mobiel device (meestal) geen functie.

Beweeg je device van links naar rechts, van boven naar beneden, net alsof je zelf de foto aan het maken bent. Ook kun je het beeld verschuiven door te swipen.

Kijk je recht naar beneden, dan zul je vaak de fotograaf zelf in beeld zien... Hoezo selfie? Have fun!